ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

LES е единственото място в Пловдив, в което можете сами да избирате институциите, в които да кандидатствате – без ограничения. Ние няма да Ви лимитираме в рамките на каталог с партньорски университети, защото Вие сте нашите партньори и ние желаем Вие да постигнете целите си, а не университетите да си запълнят бройките.

Великобритания

Ние сме регистрирано училище към UCAS – унифицираната система за кандидатстване в Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Познаваме в детайли добрите практики и тънкостите на целия процес.

Ние предлагаме услуга от типа „One stop shopping” – от подготовката на изходните данни и документи, комуникацията с университетите, въвеждането по системите, мониторинг, до безусловен прием, кандидатстване за заеми, безвъзмездни помощи, стипендии и общежития.

Ние не предлагаме безлихвени заеми за Англия, безплатни фантастични сценарии и не даваме неизпълними обещания. Тук може да Ви се случи това, за което сте се трудили през годините, на база резултатите, които сте показали.

Много от нашите клиенти са приети в едни от най-престижните университети на Острова като University of St. Andrews, University of Cambridge, University of Edinburgh, King’s College, Queen Mary University of London, University of Glasgow, University of Strathclyde, University of Bath и др.

Вижте повече за МОТИВАЦИОННО ПИСМО И ПРЕПОРЪКИ

Пълен списък на университетите и предлаганите специалности може да намерите тук: http://search.ucas.com/

Повече по темата и актуални класации може да намерите тук: http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/

САЩ

Ние сме регистрирано училище към Common Application  – унифицираната система за кандидатстване в САЩ. Познаваме в детайли добрите практики и тънкостите на целия процес и ще Ви насочим към подходящите за Вас университети, процеса на кандидатстване за прием и финансова помощ. Кандидатстването в САЩ е комплексен и продължителен процес, но с правилите насоки и изграждането на качествена кандидатура иначе скъпото американско образование е достижимо.

Ще Ви насочим и към подходящите изпити, за да сте конкурентно способни с останалите международни студенти, кандидатстващи за ограничения брой стипендии. Отличната диплома, спортни и/или академични постижения и добри резултатите на езиковите изпити и SAT са само някои от предпоставките за прием в добро учебно заведение с пълна или частична стипендия.

Наши клиенти са вече студенти в: Smith College, Hamilton College, Lafayette College, Hampshire College и др., както и Американския Университет в Благоевград.

Повече по темата и актуални класации може да намерите тук: http://www.usnews.com/rankings