B2/C1

LES е сертифициран подготвителен и регистрационен център за езиковите сертификати на Университета Кеймбридж.

B2 First и C1 Advanced – Безсрочни езикови сертификати за владеене на английски език, издавани от Университета Кеймбридж.

Изпитите имат нов формат от началото на 2015 г. Състои се от Reading и Use of English в една секция, Listening, Speaking и Writing и се предлага като компютърен и хартиен вариант. Кой ще предпочетете зависи изцяло от Вас като водещият фактор е да се чувствате комфортно по време на изпита.

Ние можем да ви регистрираме за всички сертификатни изпити на Университета Кеймбридж, предлагани от Британски съвет – клон България.Основен принцип на LES e свободната комуникация между преподавателя и обучаемия, за да може процеса да е максимално ефективен и за двете страни.  За нас е важно Вие да постигнете целите си и да излезете научени и доволни от постигнатите резултати, което неминуемо ще стане чрез поддържане на обратна връзка с преподавателя и мениджмънта на школата.

Цени:

Брой на обучаемите Продължителност Цена на месец
3 3-6 месеца от датата на започване

 

186 лв.
2 212 лв.
1 27 лв. / уч.час

 

  • LES работи с малки групи до 3-ма човека, което ни дава възможността да имаме започващи обучения за този сертификат всяка седмица, съобразени с целите и резултатите, които трябва да бъдат постигнати;
  • Продължителността не е точно фиксирана, защото обучението включва не само минаването на учебник и учебна тетрадка, а и симулация на примерни изпити с цел да се свикне с формата и особеностите на всяка част; предвид това всеки обучаем може, по свое желание, да продължи обучението си с цел правене на тестове с колкото прецени, за да постигне желания резултат.

Актуални дати можете да намерите тук: www.britishcouncil.bg/exam/cambridge