IELTS

Изпитът е задължително условие, за да кандидатствате в университети в чужбина. Състои се от четири части: Listening  (Слушане), Reading (Четене), Writing (Писане) и Speaking (Говорене). Скалата за оценяване е до 9.0 като най-често изисквания резултат от университетите е в рамките на 6.0 – 7.5. Валидността на сертификата е 2 години.

Изпитът се провежда всеки месец в София. Два пъти в годината IELTS се провежда и в Пловдив. Необходимо е да се направи регистрация за желаната изпитна дата поне месец и половина по-рано, за да си гарантирате свободно място.

LES ще ви осигури комфортна обстановка в групи до 3-ма курсиста, за да усвоите тънкостите на изпита, необходимия материал и да попълните пропуските си. Едновременно с това на ваше разположение както в класната стая така и извън нея са множество реални тестове, с които да обиграете формата. Малките групи от своя страна Ви гарантират, че преподавателите ще имат ясна визия за вашето развитие и проблемни области. Работата, ръка за ръка с курсистите е гаранция за по-висока успеваемост и  индивидуален подход, където вие няма да се загубите в голяма група, а ще ви бъде обърнато индивидуално внимание и даден съвет спрямо вашите потребности.

Цени:

Брой на обучаемите Продължителност Цена на месец
3 3-6 месеца от датата на започване  112 лв.
2 144 лв.
1 15 лв. / уч.час
  • LES работи с малки групи до 3-ма човека, което ни дава възможността да имаме започващи обучения за този сертификат всяка седмица, съобразени с целите и резултатите, които трябва да бъдат постигнати;
  • Продължителността не е точно фиксирана, защото обучението включва не само минаването на учебник и учебна тетрадка, а и симулация на примерни изпити с цел да се свикне с формата и особеностите на всяка част; предвид това всеки обучаем може, по свое желание, да продължи обучението си с цел правене на тестове с колкото прецени, за да постигне желания резултат.

LES е оторизиран регистрационен център към Британски съвет за IELTS. При нас можете да направите своята регистрация като заплатите само цената на изпита, определена от Британски съвет – клон България, без никакви допълнителни разходи. За 2018 година цената на изпита е 395 лева.

Актуални дати можете да намерите тук: www.britishcouncil.bg/exam/ielts