LES Kids

LES kids е резултат от над 15 годишния ни опит с ученици от всякаква възраст. С времето се специализирахме в обучение на ученици от 2 до 7 клас като основната ни философия е те значително/ осезаемо да надскочат училищното ниво, което да им позволи усвояването на нов език в гимназия, докато при нас успешно се явят на Cambridge First (B2) и Advanced (C1). Така чрез добре планиран процес на обучение и без стрес и напрежение, детето ви може да мастерира 2 чужди езика до завършването си на гимназия, което определено ще е голямо преимущество в бъдеще при кандидатстване в университет и професионална реализация.

При нас учебния процес се провежда в приятелска обстановка, където чрез ежедневна проверка и насоки в ученето, се изгражда у децата навик и амбиция да успяват и усвояват. Всеки започва с кратка диктовка и превод на думи и/или изречения, проверка на домашната. През всяко занятие се работи по усвояването на нова граматика, думи, по-прецизно разбиране на на текстове чрез слушане и четене. Групите са внимателно избрани, за да бъдат обучаемите на сходни ниво и да прогресират с подобно темпо. Родителите имат възможност да получават обратна връзка как се справя детето им всяка седмица чрез обаждане или съобщение на предварително даден телефонен номер, за да може процесът на обучение и етапите на усвояване на материала да е прозрачен и ясен.  Децата са в групи до трима, за да може средата, в която се обучават да е спокойна, приятелска и хармонична.

Вярваме, че това е оптималния начин за чуждоезиково обучение на по-малките и многобройните ни ученици, които успешно са се явили на Cambridge First B2 още на 13/14 годишна възраст са доказателство за това!