LES Kids

LES kids е резултат от над 12 годишния ни опит с ученици от всякаква възраст. С времето се специализирахме в обучение на ученици от 2 до 7 клас като основната ни философия е те значително/ осезаемо да надскочат училищното ниво, което да им позволи усовяването на нов език в гимназия, докато при нас успешно се явят на Cambridge First и Advanced. Така чрез добре планиран процес на обучение и без стрес и напрежение, детето ви може да мастерира 2 чужди езика до завършването си на гимназия, което определено ще е голямо преимущество в бъдеще при кандидатсване в университет и професионална реализация.

При нас учебния процес се провежда в приятелска обстановка, където чрез ежедневна проверка и насоки в учененто, се изгражда у децата навик и амбиция да успяват и усвояват. Всеки започва с кратка диктовка и превод на думи и/или изречения, проверка на домашната. През всяко занятие се работи по усвояването на нова граматика, думи, по-прецизно разбиране на на текстове чрез слушане и четене. Групите са внимателно избрани, за да бъдат обучаемите на сходни ниво и да прогресират с подобно темпо. Родителите имат възможност да получават обратна връзка как се справя детето имвсяка седмица чрез обаждане или съобщение на предварително даден телефонен номер, за да може процесът на обучение и етапите на усвояване на материала да е прозрачен и ясен.  Децата са в групи до 4, за да може средата, в която се обучават да е спокойна, приятелска и хармонична.

Вярваме, че това е оптималния начин за чуждоезиково обучение на по-малките и многобройните ни ученици, които успешно са се явили на Cambridge First B2 още на 13/14 годишна възраст са доказателство за това!